1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Siyasetin acı gerçeği
Siyasetin acı gerçeği

Siyasetin acı gerçeği

Siyasetin acı gerçeği

A+A-

Siyasette sadakat, sık sık yalnız kalanların acı bir gerçeğidir. Aktif görevdeyken herkes size destek olur, arkadaşlık eder, omzunuzda daima bir el bulunur. Ancak, makam kaybedildiğinde, bu destek ani bir şekilde kaybolur. "Sizin yanınızdayız" diyenler, sanki bir sihirli sözcükmüş gibi, karanlıkla birlikte yok olur.

Bu acı gerçek, siyaset sahnesinde sıkça görülen bir manzaradır.

Tıpki Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı gibi….

28 Aralık 2020’de eski Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kent Konseyi Başkanı Murat Otuzoğlu ve yönetim kurulu üyeleri basınla kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek Kent Konseyi’nin  yol haritası, vizyonu ve misyonu hakkında açıklamalarda bulunmuş, Otuzoğlu o dönem başkanlık yapan Ramazan Şimşek’e yönelik yapılan eleştirilere ise “Başkanımız Ramazan Şimşek ‘Yalnız Kurt’ değildir. Aksine kendisi lider kurttur. Ve biz Gölbaşı Kent Konseyi olarak Başkanımızı Ramazan Şimşek’in destekçisiyiz.” Demişlerdi.

Ramazan Şimşek yerel seçimleri kaybetti, eleştiri yağmuruna tutuldu ancak dün ‘Ramazan Şimşek Yalnız Kurt değildir. Arkasındayız’ diyen Gölbaşı Kent Konseyi’nden çıt bile çıkmadı. Sadece hatırlatalım istedik.

İŞTE O HABER

untitled-4-010.jpg

Bu haber toplam 2444 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.